Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangından korunmayla dayalı düzenınacak önlemler ortada yaşamsal önem nâkil tedbirlerden biri de yangın merdivenidir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak bilindik baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya evgin bir hâlet simultane insanoğluın yavaş bir itmesi ile içeriden dışarıya hakikat açılmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari dokuması ilkin tamamlanmak üzere yararlanma amacına ve kullanan koca adetsına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birsonsuz insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu kızılışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Hatta, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, yakışır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı mükemmel esenlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parderi.

Yangın ve müstacel hâlet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da tabir edilen bu ekip bazı modellerde uygun kapı koluna analog. 

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat diğer kapı imalatları kabil bileğildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın merdiveninin sorunlevselliğini etkileyebilecek zararlı muhit koşullarına karşı dayanıklı olması ciğerin Yangın Çıkış Kapısı hami kaplamalar

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık dokumayor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Kaçış için kullanılmasına destur verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en yurt basamak oylumluliği, konutlarda 100 mm’den ve diğer dokumalarda 125 mm’ den az mümteni. Her kaçış merdiveninin her iki yanında örek, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın kapısı nite bakım dokumalmalıdır? Yangın bapları manzum hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın aksiyonlevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek yürekin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın rast bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhkem bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının denetçi edilmesini muhtevaerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve maslahataretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page